ÄNTLIGEN!

 

RANDIGA HUSET FÅR UPPDRAG AV SOCIALSTYRELSEN
 

Nu är det äntligen officiellt! Randiga Huset har fått i uppdrag av Socialstyrelsen att ta fram handlingsplaner för barn i sorg och kris på landet skolor och förskolor.

 

Initialt handlar det om att bearbeta ett material som är framtaget av Kräftans Bekämpelse i Danmark. De har nått ut med materialet och utbildat 98% av Danmarks alla skolor och förskolor. Imponerande och en inspirerande målbild tycker vi!

 

Arbetet kommer att delas in i flera steg där det första alltså är klart. Nu söker vi finansiering till nästa steg; att påbörja utbildning av personalen på svenska skolor och förskolor. Målet är att skapa förutsättningar för en skolmiljö där alla barn får möjlighet att göra sitt bästa utifrån sina förutsättningar.

 

Vi har länge arbetat för ökade förutsättningar för elever och personal att hantera utmanande livssituationer och är mycket glada för förtroendet.

 

Vi vill passa på att välkomna Mia Berg och Monika Nyström till Randiga Huset och ser fram emot den spännande utmaning vi har framför oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0