2år

Två år går verkligen fort. Idag för två år sen dog barnens farmor. Utan förvarning så var hon borta och vi fick återigen planera allt vad det innebär och känna tomhet igen. Tiden går och går och det är svårt att hänga med.
 
 
 

Semster

 
Semester så härligt!
 
I helgen hade vi trevligt besök från Göteborg och nu håller Anders på med trallgolvet.
Ska bli så kul när det är färdigt. Tänker på att han skulle fått mycket hjälp av Anton och hur de skulle diskuterat där ute hur de skulle göra. Vi satt en kväll ute och då började vi prata om när de tog bort buskar och träd och vad han kämpade. Denna saknad, saknad, saknad och saknad! Som växer varje dag.
 
Igår tog han ledigt och vi åkte till Öland och solade, badade och åt de efterlängtade kroppkakorna.
Jag gilla detta att göra det jag känner för och vill inte ha en massa inbokat. Ska åka med husvagnen några dagar men vet inte när än det får vädret styra.
Såg att denna blogg snart funnits i 5 år och jag minns så väl när jag startade upp den och sa inget till någon men mina tjejer var snabba på att hitta den.
 
Vi fick oss ett gott skratt i lördags. Anders ropar på mig och säger att Lisa tappat tänder nere i munnen. Jag ser också att de fattas och känner och det finns inga tänder. Jaha då måste vi ringa veterinären på måndag så de kan kolla hur det ser ut. Efter en stund när vi sitter ute säger jag men titta där är hennes tänder! De satt i munnen på rätt ställe. Haha hon hade fått underläppen över tänderna och jag kan fortfarande inte förstå hur detta kunde hända. Jag skrattade så tårarna bara sprutade.
 
Ja ibland händer det konstiga saker.................................
Hon skoja med oss vår lilla Lisa.
 

 
 

RSS 2.0